Kohina-viikonloppu 3—4.9.2022

Kohina-viikonlopun teemana on hauskanpito, yhteinen tekeminen & leikkimielinen kisailu sekä rannalla että koskessa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille jäsenille vasta-alkajista konkareihin. Kaikki viikonlopun ohjelmat sopivat kaiken ikäisille ja kaikentasoisille melojille. Tärkeintä viikonloppuun on ottaa mukaan hyvä mieli!
Jos junnusi on kiinnostunut osallistumaan johonkin ohjelmaan ja et itse pääse vesille, laita viestiä, niin yritämme löytää nimettyjä henkilöitä juniorin kanssa vesille.
Toivoisimme, että ilmottaudut tapahtumaan, jotta osaamme varata tarpeeksi makkaraa iltagrillailuun. Ilmoittaudu maililla hallitus@kohinaa.com tai klikkaamalla ”osallistuu” Facebook-tapahtumaan.

Kohina-viikonlopun ohjelma:
Perjantai-ilta

Reissukertomuksia: kerro melontareissustasi ja innosta muita reissaamaan. Reissuista voi tarinoida, näyttää kuvia ja/tai videoita.
Lauantaiaamupäivä/päivä
Touhotusta Tormilla: haaste, kuinka monella eri välineellä laskee/surffaa Tormilla. Viedään Tormille ainakin kanootti, puhallettava yksisarvinen sekä sup-lauta.
Lauantai-iltapäivä
Rantaleikkejä, eskimokisa ja/tai heittoköysi-kisa.
Lauantai-ilta
Grillailua ja seuran tulevaisuuden pohdintaa.
Sunnuntaiaamu
Kevätkokous klo 9.30
Sunnuntaipäivä
Tiimikisa: kisataan 3-hengen tiimeissä, mikä tiimi laskee nopeimmin Tormilta uimarannalle.

Nähdään Kontilla!

Tervetuloa Kohinan sivuille!

Näyteikkuna

KOHINA on 2006 perustettu, ympäri vuoden aktiivinen koskimelontaseura, joka toimii siellä missä kosket kuohuvat. Tervetuloa mukaan!

Olemme myös Facebookissa Kohina-koskimelonta ry. Facebook ryhmään KOHINA voivat liittyä kaikki koskimelonnnasta kiinnostuneet!

Pernoonkosken virtaamaennuste juuri nyt.

Pernoonkosken virtaama