Kontti

KONTTI on Kohinan tukikohta Kymijoella

Kontti on Kohinan koskitukikohta ja toiminnan keskus Kotkassa Kymijoen Pernoonkoskilla. Konttia käyttävät Kohinan jäsenet. Kontilta käsin kohinalaiset käyvät melomassa Kymijoella. Kontissa järjestetään Kohinan kurssitoiminta ja muita tapahtumia. Kontilla säilytetään seuran melontakalusto. Kontti sijaitsee maaseutumaisemassa peltoaukean ja muinaismuistoalueena suojellun koskenrantaharjun välissä lähellä Sittarännin koskea.

Kontissa on talvilämmin klubirakennus ja erilliset kalustovarastorakennukset, jotka ympäröivät suurta suojaisaa pihaterassia. Varastorakennusten katolla on iso kattoterassi grillipaikkoineen.

Klubirakennuksessa on iso ja korkea klubitila, täysin varusteltu keittiö, sauna, pesu- ja wc-tilat ja parvi. Klubitilaa käytetään kurssien kokoontumiseen ja oleskeluun ja isojen ryhmien yöpymiseen. Klubissa on kalustus ja av-varustus 20 hengen kokouksille.

Konttia voi vuokrata kokouksiin ja tilaisuuksiin ensisijaisesti talviaikaan.

Kohina on saanut EU-rahoitusta tukikohdan rakentamiseen.

Kohinalainen voi saada Kontin ja kalustonkonttien avaimen, kun hän on suorittanut 2 tunnin talkoovelvoitteen vuoden aikana ja osaa Kontin ja seuran kaluston käyttöperiaatteet. Avaimia jaetaan kevät- ja syystalkoiden, syys- ja kevätkokousten sekä muiden seuran tapahtumien yhteydessä. Avainten jaosta ilmoitetaan tapahtumista tiedottamisen yhteydessä.

Avaimen tarvitsijan tulee ottaa hyvissä ajoin yhteyttä avaimet(ät)kohinaa.com tai jäsensihteeriin, ja ilmoittaa avaimen tarpeesta ja talkoosuoritteesta..

Kontin sähköisen avaimen pantti on 10 euroa.

Kalustokontin avainpantti on 10 euroa.

Käsittelymaksu 2 euroa ( ei palauteta ).

Summat laskutetaan tarvitsijalta.

Avaimia jaetaan tapahtumissa jäsenten motivoimiseksi osallistumaan seuran toimintaan, varmistamaan että avaimia jaetaan yhtenäisin perustein, keventämään avainhallinnon hommia sekä varmistamaan että avaimenhaltijat osaavat seuran kaluston ja Kontin käytön.

Kuvia valmiista Kontista

KONTTI – Paperilta todeksi, kuvia matkan varrelta