Talkoot

Tämänhetkinen talkoolista: http://www.kohinaa.com/?page_id=1983

Kohinalla on upea tukikohta Kymijoella, joka on rakennuttu talkoovoimin. Kajakkeja emme ole sentään rakentaneet talkoilla, mutta mm. niiden kunnossapito vaatii hieman ajoittaista näpertämistä. Kohinan järjestämä iceBREAK -koskimelontatapahtuma, koskimelontakurssit sekä KOHINA-lehti tehdään myös talkootöinä.

Kontin ja seuran kaluston käyttö sekä osallistuminen sellaiseen toimintaan, joka aiheuttaa Kohinalle suoria kuluja (uimahallivuorot, mahdolliset ostetut kurssit, jatkokurssit ja seuran viralliset retket), edellyttävät jäseniltä talkoovelvoitteen suorittamista. Talkoovelvoite tarkoittaa vähintään kahden tunnin työpanosta seuran hyväksi.

Talkoosuorite voi olla esim. osallistuminen johonkin seuraavista: tapahtumien järjestelyt, Kontti -talkoot, kalustotalkoot, kurssien ohjaaminen, lehden mainosten myynti, jutun kirjoittaminen lehteen tai nettisivuille. Talkoovelvoite tulee ilmoittaa Kohinan verkkosivujen foorumille kyseiseen osioon, tai sähköpostilla: hallitus(a)kohinaa.com

Talkoovelvoitteen laiminlyöminen johtaa yllä mainittujen oikeuksien menettämiseen. Talkoosuoritteita seurataan kalenterivuosittain ja oikeudet menettää, ellei ole 31.12. mennessä suorittanut ja ilmoittanut talkoovelvoitettaan. Oikeudet palautetaan välittömästi, kun jäsen on suorittanut talkoovelvoitteen tarvittavilta vuosilta.
Talkoovelvoitetta ei ole sinä vuonna, kun liittyy seuraan eikä alle 15 vuotiailla.

Talkoovelvoite koskee 18-65-vuotiaita varsinaisia jäseniä. Kannatusjäseniä ja ensimmäisen vuoden jäseniä talkoovelvoite ei koske.

Lisätietoja saat jasensihteeri[ät]kohinaa.com

Matkakorvauksia voi hakea täyttämällä matkalaskupohjan ja lähettämällä sen puheenjohtajalle.

Suoritettu talkootyö ilmoitetaan Kohinan foorumin jäsenosioon: tehtyjen talkootöiden ilmoittaminen

Ilmoituksessa tulee näkyä vähintään:

  • etunimi ja sukunimi
  • mitä teit (kerro lyhyesti talkoosuoritteesi)
  • talkootyön suoritusajankohta ja kesto

Jos en. linkin painaminen tökkäsi jonkinlaiseen virheilmoitukseen, et ehkä ole vielä mukana foorumin jäsenille tarkoitetussa osiossa. Tarkista ohjeet!