Talkoot

Kohinalla on upea tukikohta Kymijoella, joka on rakennuttu talkoovoimin. Kajakkeja emme ole sentään rakentaneet talkoilla, mutta mm. niiden kunnossapito vaatii hieman ajoittaista näpertämistä. Kohinan järjestämä iceBREAK -koskimelontatapahtuma, koskimelontakurssit sekä KOHINA-lehti tehdään myös vuosittain talkootöinä.

Kohinassa on saatu talkoovoimin aikaan hienoja asioita. Mikä parasta, talkoissa on mukavaa, ja se on myös oiva tapa tutustua toisiin kohinalaisiin.

Kohinassa on käytössä talkoovelvoite: Jokaisen jäsenen odotetaan tekevän 5 tunnin työpanoksen vuodessa. Talkootyövelvoitteen voi halutessaan korvata maksamalla talkoopanosmaksun. Huom! Talkoomaksu ei koske ensimmäisen vuoden jäseniä.

Yhteisistä talkoista ilmoitetaan kalenterissa sekä usein myös sähköpostitse. Seuran tarpeisiin liittyy myös paljon pieniä yksittäisiä tehtäviä, joihin osallistumisesta palkitaan vähintään isolla kiitoksella sekä talkoovelvoitteen täyttymisellä.

Matkakorvauksia voi hakea täyttämällä matkalaskupohjan ja lähettämällä sen puheenjohtajalle.

Suoritettu talkootyö ilmoitetaan Kohinan foorumin jäsenosioon: tehtyjen talkootöiden ilmoittaminen

Ilmoituksessa tulee näkyä vähintään:

  • etunimi ja sukunimi
  • mitä teit (kerro lyhyesti talkoosuoritteesi)
  • talkootyön suoritusajankohta ja kesto

Jos en. linkin painaminen tökkäsi jonkinlaiseen virheilmoitukseen, et ehkä ole vielä mukana foorumin jäsenille tarkoitetussa osiossa. Tarkista ohjeet!