Nuorisotoiminta

Nuorisoleiri

Kohinan nuorisoleiri on tarkoitettu kaikille 13-17-vuotiaille vettä pelkäämättömille nuorille, jotka ovat vähänkin kiinnostuneita kokeilemaan koskimelontaa. Alle 13-vuotias nuori voi osallistua leirille melontataitoisen huoltajan kanssa.

Edellytyksenä leirille osallistumiseen on hyvä uimataito ja leirille otetaan max. 10 leiriläistä.

Leiriläiset saavat seuralta lainaksi kajakin, melan, aukkopeitteen, kypärän ja melontaliivit. Leiriläisillä tulee olla mukana oma melonta-asu (mielellään märkäpuku ja uimiseen soveltuvat tossut). Jos on oikein lämmin heinäkuinen viikonloppu niin uimashortseilla ja teknisellä pitkähihaisella pärjää.

Leirillä harjoitellaan perusmelontataitoja melomalla koskissa. Tutustumme leirillä koskimelonnan eri muotoihin. Esittelemme leiriläisille, koskimelonnan, freestylemelonnan ja kanoottipujottelun käsitteitä ja alkeita. Opettelemme melontataitoja myös pelien ja hauskojen harjoitteiden kautta.

Leiri alkaa perjantai-iltana klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 15:00 mennessä loppusiivousten jälkeen. Majoitumme Kohinan tukikohdassa Kontilla Pernoonkoskien vieressä. Yöpyä voi joko Kontin sisätiloissa tai omassa teltassa Kontin pihapiirissä. Kontilta löytyy patjat, mutta omat petivaatteet (lakana, tyyny ja makuupussi tai peitto) tulee olla mukana. Kontilta löytyy myös suihkut, puulämmitteinen sauna, hyvin varusteltu keittiö ja kaksi ulkohuussia.
Nuorisoleirillä ruokahuolto on järjestettynä Kohinan puolesta.

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä. Jollei minimiosallistujamäärä täyty 30.6. mennessä, joudutaan leiri valitettavasti perumaan.

Leirin hinta 80€

Muistathan tarkistaa vakuutusturvasi! Järjestäjällä on toiminnan vastuuvakuutus, mutta osallistujia ei ole vakuutettu tapaturmien varalta järjestäjän toimesta.

Kurssin ohjaat: Anna Borg, Peppi Toivonen

Voit kysyä lisätietoja kurssista: hallitus (at) kohinaa.com

Mukaan pääsee ilmottautumalla Suomisport kautta leirille.