Nuorisotoiminta

Nuorisoleiri
 
Kohinan Nuorisoleiri on tarkoitettu kaikille 10-17 vuotiaille vettä pelkäämättömille nuorille, jotka ovat vähänkin kiinnostuneita koskimelonnasta. Leirillä harjoitellaan perusmelontataitoja melomalla paljon virtaavassa vedessä. Leirille otetaan 10 leiriläistä.
 
Leiri alkaa perjantai-iltana klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 15:00 mennessä loppusiivousten jälkeen. Leirillä on hyvät ulkoiset puitteet tukikohdassamme Kontilla Kymijoen kosken partaalla. Nuorisoleirillä on järjestetty ruokahuolto Kohinan puolesta.
 
Nuorison jatkokurssi
 
Kohinan Nuorten jatkokurssi on tarkoitettu 14-17 vuotiaille omatoimisille nuorille, jotka ovat jo aikaisemmin aloittaneet melonnan ja haluavat kehittyä melonnassaan eteenpäin. Jatkokurssilla tähän on hyvä mahdollisuus kokeneiden kouluttajien ansiosta. Kurssilaiset melovat koskessa ja harjoittelevat erilaisia temppuja. Eskimokäännös olisi hyvä osata ennen kurssille tuloa. Kurssille otettaan 10 kurssilaista.
 
Kurssi alkaa lauantaina klo 10:00 ja päättyy sunnuntaina klo 15:00 loppusiivousten jälkeen. Kontilla on hyvät ulkoiset puitteet järjestää kursseja. Jatkokurssilla ei ole Kohinan puolesta järjestettyä ruokahuoltoa, vaan jokainen kurssilainen huolehtii itse omat eväät mukaansa. Kontilla on erinomainen keittiö ja iso jääkaappi.

Mukaan pääsee täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

 

Terveisin

Kohinan nuorisovastaava
nuoriso[ät]kohinaa.com