Päivitetty vesillelähtösuositus Pernoolla

Koskimelonnan yleinen keskustelu

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

paula
Viestit: 42
Liittynyt: 15.12.2006 9:40

Päivitetty vesillelähtösuositus Pernoolla

Viesti Kirjoittaja paula »

Hei kaikki Pernoolla melovat!

Pernoon Sittarännin äärellä majaansa pitävän Karhulan Ladun kanssa on sovittu seuraavasta vesillelähtökäytännöstä, jota kaikkien alueella liikkuvien melojien toivotaan noudattavan.

Latumajan kohdalla vesille lähdetään kalliolta saunan alavirran puolelta tai saunan rannasta, jonne voi korkean veden aikaan siirtyä latumajan rantapolkua myöten, kunhan kääntyy rantaan juuri ennen saunaa. Saunarantaa saa käyttää AINOASTAAN MIKÄLI SAUNAN TERASSILLE EI OLE LAITETTU LIPPUMERKKIÄ. Kaikkia saunojia vesillelähtö saunarannasta ei häiritse, mutta rauhaa kaipaavia saunojia varten on sovittu, että saunan terassille saunomisen ajaksi asetettu lippumerkki rauhoittaa saunarannan vesillelähtöliikenteeltä. Mikäli lippumerkki on esillä, vesille lähdetään laiturin ylävirran puolelta kiertämällä latumajan tontti kokonaan tontin ulkorajaa myöten sinne parin viikon sisällä raivattavaa polkua pitkin, ei siis pihan poikki.


terveisin,
Paula Suurseppä
Kohina koskimelonta ry, hallituksen jäsen
040 5639490
Avatar
AnttiP
Viestit: 1180
Liittynyt: 11.12.2006 19:54
Paikkakunta: Nurmijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja AnttiP »

Välittäkää tätä tärkeää viestiä myös suullisesti muille lajitovereille tuolla Pernoon koskilla kun kaikki eivät foorumia lue!

-Antti
Avatar
AnttiP
Viestit: 1180
Liittynyt: 11.12.2006 19:54
Paikkakunta: Nurmijärvi
Viesti:

Re: Päivitetty vesillelähtösuositus Pernoolla

Viesti Kirjoittaja AnttiP »

Melojien käyttäytymisestä on tullut huomautusta Ladun suunnalta, osasyynä tässä varmasti hyvä vesitilanne, mutta ehkä myös näiden ohjeistuksien unohtuminen.

Huolehtikaamme jatkossa paremmin että emme häiritse Latumajan käyttäjiä (siis erityisesti saunojia, ja siis varsinkin jos merkkilippu on nostettu esille).

Häiriköivä liikkuminen saattaa johtaa liikkumisen kieltämiseen kokonaan joka hankaloittaisi harrastustamme turhaan.

Tulemme niittämään kiertopolun nyt tulevissa talkoissa ja kun sitä käytetään ahkerasti ei nokkosista pääse olemaan haittaa koko kesänä.

Antti Paavilainen
puheenjohtaja / KOHINA
Irina_L
Viestit: 45
Liittynyt: 24.7.2013 19:28

Re: Päivitetty vesillelähtösuositus Pernoolla

Viesti Kirjoittaja Irina_L »

Moi.

Melontapolku laitettiin kuntoon viime vuoden talkoissa ja se lähtee tuosta kääntöpaikalta ennen latumajaa.

Melontapolku päättyy laituriin, jonka viereltä melojat saavat mennä, mutta laituria ei saa käyttää vaan aina mennään rannasta veteen. Kajakkeja ei myöskään ole sopivaa säilyttää laiturin lähellä.
Vastaa Viestiin