Sivu 1/1

Hirvikoski toimii

Lähetetty: 3.4.2012 22:39
Kirjoittaja marjaana
http://www.youtube.com/watch?v=BrhrikVY ... e=youtu.be

Ekaa melontasettii tänävuonna ja varmaankin huomenna uudestaan.

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 16.8.2012 18:24
Kirjoittaja KaitsuH
Terveiset Hirvikoskelta!

Alavesi on laskettu tällä viikolla syystasolle. Lachine on nyt mainio! Pitoa hyvin, muttei liian jyrkkä. Luntit läiskyy niin että huh huh. Ainakin itte sain tänään elämäni parhaat lachine-surffit.

Mutta ennen kaikkea mökin puoleinen pikkuhontto on nyt tikissään. Se on samanlaisessa kunnossa kuin joskus reilut kymmenen vuotta sitten, kun siinä gforseilla ja ezeillä kärryjä väännettiin: pitävähkö, melko holtiton muttei repivä, se vesi on sellaista vaahtohöttöä. Suosittelen kyllä honttomelonnan harjoitteluun, kun ei lähde kädet irti kuten Koivukoskella tai pää kuten Kinkkubingossa.

Mul ei yllättäen ollu koproa mukana, mutta hieman tuollaista meininkiä oli aallolla: http://vimeo.com/47209132#

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 20.4.2018 21:25
Kirjoittaja KaitsuH
Jep! "Kevät on melojan kaameinta aikaa!" (Matti Nykänen) Nyt voi paitsi ottaa huutia Hirvikoskella niin myös saada hapanta jördeä Hirvivuolteella. Hirvivuolteella on helposti akanvirrasta saavutettava pikkuhontto harjoitteluun, ei oo vaaranpaikkoja. Hontto saattaa sulkeutua piakkoin, kun joku veneenlaskurauta heitetään sinne melojien kiusaksi.

Hirvikoskella Lachine saattaa alkaa toimia pian, vielä tänään oli huuhtova. Marjaana sai aallon kiinni usein, itse kaksi kertaa... Itse Hirviöhontto on nyt "no go" -aluetta. (Ruotsin poliisijohdon mukaan sellaisia ei ole olemassakaan!) Paitsi Tommy Hilleke vastasi aikoinaan, kun kysyttiin, miten voi oppia laskemaan ison veden jämäkkää: Pitää ottaa pisin paatti, minkä saa, ja isoin hontto, minkä lähijoista löytää, ja sitten lähteä surffaamaan. Jos ette tiedä, kuka tuo Hilleke on, niin katsokaavilkaiskaagooglesta.

Hirvikosken Lachine-aallon allakin kohisee hyviä möyhyjä. Hyvää harjoittelua kaikille. Ihan tarpeeksi haastetta vaikka laskupaatilla lossailla virran poikki, ja mökin laidan hontto on nyt hyvä jopa pro pojille. Eli hyvää melontaa kaiken tasoisille melojille.

Eiköhän aloiteta Hirvikosken viikkomelonnat! Keskiviikkona oisko klo 17.30? Vai 18? Voidaan lähiseudun porukat odotella. Tilanteen ja kelin mukaan joko vuolle tai koski, ei niitten väliä aja ku 10 minuuttia.

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 21.4.2018 19:06
Kirjoittaja aija
Nyt on elämä potkinut päähän, perjantai Pasilassa ja tänään Vantaalla. Lukitaan keskiviikkomelonnat, molemmat saa järjestettyä, mutta varmaan ne oikeat melojat päättää. Itse järjestän tarpeen mukaan.

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 16.5.2018 6:22
Kirjoittaja KaitsuH
Olisko tänään keskiviikkomelonnalle menijöitä? Mikä on hyvä aika? Eilen olin Kymijoella ylempänä kalassa, kaikuluotain näytti veden lämpötilaksi jo 19 astetta!

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 16.5.2018 6:38
Kirjoittaja mikktaho
Äkkiä se vesi lämpenee, maanantaina oli Ahvio/Kultaa akselilla 11 astetta.

Mut ei ollenkaan huono suuntaus.

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 16.5.2018 10:09
Kirjoittaja KaitsuH
mikktaho kirjoitti: 16.5.2018 6:38 Äkkiä se vesi lämpenee, maanantaina oli Ahvio/Kultaa akselilla 11 astetta.

Mut ei ollenkaan huono suuntaus.
Tais Mikko olla 11 astetta Korkkarin voimalaitoksen tuloveden lämpö, tuskin pintaveden!

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 17.5.2018 4:39
Kirjoittaja mikktaho
Kultaalla mitattu laiturin nokassa, olisko 20 cm syvyydessä?

Tokikin tuo mittari on enempi suuntaa antava. Mutta vesi lämpeni viikon aikana reilusti. Kurssin alkaessa samainen mittari taisi näyttää 7 astetta.

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 22.5.2018 18:10
Kirjoittaja aija
Onko keskiviikko melontaa tällä viikolla?
Tai kai se on jos vain menen?

Re: Hirvikoski toimii

Lähetetty: 22.5.2018 20:21
Kirjoittaja KaitsuH
O. Siellä 17.30.