Sivu 1/1

Konnekosken melojille!

Lähetetty: 2.11.2017 19:43
Kirjoittaja KaitsuH
Hei!

Kannattaiskohan jonkun Konnekosken melojan alkaa vähän kuulostella tätä suunnitelmaa: http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Konn ... aan/531942

Re: Konnekosken melojille!

Lähetetty: 3.11.2017 8:06
Kirjoittaja mikktaho
Paikalliset melojat ovat asian kanssa olleet liikkeellä. Huolta on olemassa sielläkin suunnalla.

Keski-Suomen koskimelojien palstalla fb:ssä on juttua aiheesta: https://www.facebook.com/groups/1636107 ... konnekoski

Re: Konnekosken melojille!

Lähetetty: 6.11.2017 8:48
Kirjoittaja JussiI
Hei,

Näitä kunnostushankkeita näyttää aina sieltä täältä tulevan esille. Joka kerta sama rumba ja hätä, et meneekö melontapaikat alta ja pilataanko koski.

Kysynpä nyt sitten, et onko liiton toimesta oltu ELY-keskuksen johtoon yhteydessä sellaisella agendalla, että aina, kun jossain alkaa tapahtua suunnitelmia koskien kunnostamiseksi, lähtisi hankkeista aina auttomaattisesti tieto liittoon. Liitto sitten katsoo kenelle asia ohjataan suunnitelmien kommentoimiseksi. Mielestäni tavoite pitäisi olla se, että koska liitto on melojien etujärjestö ja vastaa retki ja koskimelonnasta, niin liiton pitäisi pitää puolensa kunnostusten suunnittelun läpivientitilanteessa. ELY keskuksilla pitäisi olla yhtenä osana jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa ottaa yhteyttä liittoon. Tavoite olisi se, että suunnitelmiin päästäisiin vaikuttamaan jo hakuvaiheesta lähtien, eikä vasta sitten kun ensimmäiset suunnitelmat on julkaistu ja todettu, että ei oikein hyvä!

Jussi

Re: Konnekosken melojille!

Lähetetty: 14.4.2019 19:20
Kirjoittaja KaitsuH
Hei!

Paljon pitää olla Konnekoskella vettä, että aalto toimii? Voisi pääsiäisen Tahkon retkeltä palata kosken kautta, jos aalto toimisi.

KaitsuH

Re: Konnekosken melojille!

Lähetetty: 15.4.2019 13:06
Kirjoittaja Wihtahousu
Viiskytä mottia on sellainen perinteinen raja, että toimii. Mutta keväällä vois ajatella, että neljällä kympillä olis jo honttoa tarjolla, jotkut oli kolmenkympin tienoilla käyneet ja aika pienenä oli ilmeisesti vielä ollut. Kyllä siellä jotain on pääsiäisenä, jos menette niin laittele viestiä, miltä näytti ja tuntui!