Pyranha Ozone L

Koskimelonnan yleinen keskustelu

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

KaitsuH

Pyranha Ozone L

Viesti Kirjoittaja KaitsuH »

Jou!

Nyt on Pyranha Ozone kokoa L koemelottavissa Kymijoella. Jättitilava, itse 191 senttisenä ja 45 kengillä mahdun mukavasti sisään, vaikka penkki on keskiasennossa. Saa koetella Pernoolla ja Hirvikoskella, kunhan vaan asuu rajan oikealla puolen. Tautipuolen väki joutunee odottelemaan. https://www.youtube.com/watch?v=S5EJO73Q0Po
simo
Viestit: 116
Liittynyt: 13.12.2006 20:36

Re: Pyranha Ozone L

Viesti Kirjoittaja simo »

Tarjoappa seuralle, tollasta laivaa vois tarvita kursseilla jossa ei kaikki oo pieniä ihmisiä.
KaitsuH

Re: Pyranha Ozone L

Viesti Kirjoittaja KaitsuH »

simo kirjoitti: 4.4.2020 13:35 Tarjoappa seuralle, tollasta laivaa vois tarvita kursseilla jossa ei kaikki oo pieniä ihmisiä.
Moi!
Siis juuri ostin tuon itselleni. Sain vähän alennusta, niin lupasin sitä vastaan antaa haluavien testata kajakkia. Kun testihalukkuutta ilmenee, niin sovitaan treffit 2 metrin turvavälillä Kymijoen koskille. Seurakäyttöön noi on vähän ongelmallisia, kun jokaisen pitäisi vuolla itselleen sopivat jalkatuet; noissa ei ole mitään säädettäviä tukia.

P.S. Kävin tossa lähirannassa. Ei ole kyllä alkeiskurssikajakki minkään kokoisille alkajille, ohjaajille hyvä peli. Kantit tosi alhaalla, kuin parinkymmenen vuoden takaisissa Rioteissa tai Prozonessa. Jo nyt vähän tuntuu, että ensi kesästä tulee sellainen wanha kunnon eskimo- ja ylätukikesä!
Petteri
Viestit: 109
Liittynyt: 3.2.2007 10:23

Re: Pyranha Ozone L

Viesti Kirjoittaja Petteri »

Kiitos lainasta.
Ozone L havaintoja perustuen lyhyeen settiin Vinssissä eilen:
Pyranha on onnistunut taas rungon muotoilussa. Perä ja keula uivat siististi ja eivät tarraa lossauksissa tai ylipäätään – sporttifiilis ja kantit jeesaavat koko ajan niinkuin pitääkin. Perä uppoaa silloin kun asiaan keskittyy. Muuten säilyy yleinen ketteryys.

Kansi on korkea, istuma-asento neuraali, polvet sopivan ylhäällä. Kajakissa kajakissa istuu aika syvällä ja kannen korkeus edessä vahvistaa tätä vaikutelmaa. Helppo kantata pienellä kontrollilla ja vikkelä kokoisekseen. Lapin aalloille ottaisin mielelläni.

Honton päällä asettuu loogisiin kulmiin kärrynpyöriin ja voltteihin. Volteissa tilavuus auttaa.
Verrattuna omaan LL Homesliceen on selvästi melojaystävällisempi kärryissä ja varsinkin perä selvästi parempi. En löydä isompaa moitittavaa.
Vastaa Viestiin