EM-katsastus siirtyy Neitikoskelle!!!

Jaoston tiedotusasiat ja keskustelu jaostoon liittyvistä asioista

Valvoja: JyriH

JyriH
Viestit: 245
Liittynyt: 23.12.2006 11:16
Paikkakunta: Helsinki

EM-katsastus siirtyy Neitikoskelle!!!

Viesti Kirjoittaja JyriH »

Moro,

Kosk(i)en rannoilla on ollut keskustelua, järkätäänkö EM-katsastukset Kinkkubingossa vai jossain muualla. Vesi on Kymillä melko vähissä, mutta tämänpäiväisen tilanteen mukaan (ks. esim. freestylemelonta.com) Kinkkubingo toimii hyvin. Eli jos vesitilanne pysyy nykyisellään tai nousee, kisat järkätään Kinkkubingossa.
Jos näyttää, että vesi laskee liikaa eikä Kinkku toimi, kisat joudutaan siirtämään, todennäköisimmin Neitikoskelle. Tämä päätös tehdään alkuviikosta keskiviikkoon mennessä.

Jos tästä tulee ajatuksia tai kysymyksiä, mulle sopii kommentoida, vaikka sunnuntaina IBssä.

Jyri
Viimeksi muokannut JyriH, 21.4.2010 13:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
KaitsuH

Vesi!

Viesti Kirjoittaja KaitsuH »

Tere. Vesi nousee ainakin nyt Kymillä lähes kympin päivävauhtia. Ympäristökeskuksen sivujen (www.ymparisto.fi) vedenkorkeudet tulevat nyt jostain syystä aika lailla todellisten vesimäärien perässä, varmempaa tietoa edelleen saatavissa www.lohikeskuskotka.fi eli jo tänään vettä Pernoolla lähes 160 mottia. (laskekaa Koivun ja Korkean vesimäärät yhteen). Kinkku toimii vielä jotenkin, kun summa on abouttia 140 mottia, sen alle, ja alkaa olla melkoista kolinaa.
JyriH
Viestit: 245
Liittynyt: 23.12.2006 11:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JyriH »

Tässä vielä päivitystä paikan päältä: Kinkku toimii tänään, mutta vesi on laskenut. Kovin paljon vesi ei kylläkään enää saa laskea.
Käyrien mukaan keskiviikko-torstai on pohja ja sen jälkeen vesi alkaa nousta hiljakseen. Saman tiedon sain, kun juttelin tänään ympäristökeskuksen (tms.) edustajan kanssa.
Eli katsotaan tilanne vielä huomenna, mutta ainakin tällä hetkellä kilpailut suunnitellaan pidettävän Kinkkubingossa.

Jyri
JyriH
Viestit: 245
Liittynyt: 23.12.2006 11:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JyriH »

Vesi on Pernoolla laskenut nopeasti niin alas, että Kinkkubingo ei toimi. Mopin ja Mikun mukaan veden pitäisi nousta n. 20 cm, että hontto olisi kilpailukunnossa. Koska mitään merkittävää veden nousua ei ole tiedossa ja päätöstä kilpailupaikasta ei oikein voi jättää enää myöhemmäksi,
Joudumme siirtämään kisat Neitikoskelle. Laitamme tästä infoa ilmoittautuneille tänään (yritämme tavoittaa kaikki tekstarilla/puhelimella). Pidetään muuten alkuperäinen aikataulu.

Jyri
Vastaa Viestiin