Soca-joelle melomaan 5.-12.10.2019

Kaipaatko seuraa tai kyytiä..

Valvojat: mikktaho, AnttiP, ville

Avatar
Antti Lappalainen
Viestit: 946
Liittynyt: 17.12.2006 11:24
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Soca-joelle melomaan 5.-12.10.2019

Viesti Kirjoittaja Antti Lappalainen »

Ajankohta on 5.-12.10. Majoitus on jo sovittu Boveciin 6.-12.10

Mukaan mahtuu vielä 5 melojaa.

Lähdetään melomaan Sloveniaan, Socalle Lokakuussa 2019 Bovecissa, ihan lähellä keskustaa on silloin meille varattuna hyvä, tuttu majapaikka kahdeksalle. Ajankohta on 5.-12.10. Majoitus on jo sovittu Boveciin 6.-12.10 (Joskus on ollut 9 henkilöä).

3 on ilmoittautunut mukaan tähän mennessä. Lennot kannattaa varata mahdollisimman ajoissa.

Soca soveltuu kaikentasoisille melojille ja joka päivä voi meloa esim. 2 melontaretkeä, vaikkapa helppo ja/tai vaikeampi, niin jokainen pääsee melomaan joka päivä. Kypärät, melat ja melontavaatteet on yleensä viety itse ja muut vuokrattu Sloveniasta. Voidaan tilata esim. kurssi tai vaihtoehtoisesti opas yhdeksi tai useaksi päiväksi, tai voimme meloa vain keskenämme. Palvelu joella veloitetaan yleensä mm. tuntien mukaan.

Suuremmissa firmoissa ei välttämättä ole parhaita oppaita/kouluttajia, koska huippuosaajat ei välttämättä viihdy pitkään toisen palveluksessa, mm. taloudellisesta syystä, vaan perustavat oman firman. Myös kajakkien laadussa on eroja. Kuljetuspalvelut voi ostaa, tai voidaan vuokrata 1 tai 2 autoa kattotelineellä, tai ilman telineitä. Lennot kannattaa kait olla välillä Helsinki - Venetsia, koska Venetsiasta on lyhyempi matka Boveciin, kuin Ljubljanasta ja yleensä lento Venetsiaan on edullisempi. Ensimmäiselle yölle ei ole vielä varattu majoitusta. Ehdotuksia: Ensimmäinen yö Venetsiassa vai Bovecissa?
Bovciin pääsee myös linja-autolla Ljubljanasta.

Facebookissa on ryhmä tähän melontaan.

Tervetuloa mukaan.