Nuorisotoiminta

Junnujen SURFFILEIRI 15.–17.6.2016

Suomen Melonta- ja Soutuliitto järjestää yhdessä koskimelontaseura Kohinan kanssa junnujen SURFFILEIRIN Kohinan Kontilla, Koskipoukamantie 48750, Kotka (navigaattoriin Laajakoskentie 788).

Leirillä on paljon melontaa ja erilaisten tasoryhmien mukaan edetään virtaavasta vedestä kinkkubingoon. Leirillä on vesillä vetäjinä maajoukkuemelojat, jotka osaavat antaa oikean opin ja tuen erilaisiin kajakkitemppuihin ja melontatekniikkaan.

Leirille voivat osallistua kaikki 10 -18- vuotiaat melonnan alkeita jo opetelleet nuoret, jotka ovat kiinnostuneita melonnasta ja innostuneita kehittämään omaa osaamistaan eteenpäin melojina. Oma melontakalusto ja varusteet ovat suositeltavat.

Leirin hinta on 90 € / hlö ja sisältää majoituksen Kontilla ja ateriat. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiri alkaa 15.6. klo 18 ja päättyy 17.6. klo 15 mennessä. Lauantaina 18.6 on Freestylemelonnan SM-kisat Kymijoen Kinkkubingossa, johon toivoimme leiriläisistä osallistujia. Osallistujille tarvitaan lisenssi, jonka hankinnassa avustetaan leirin aikana.

Ilmoittautumiset 7.6.2016 mennessä

Ilmoittautumislinkki: https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/soutuliitto/event.php?id=5205

Lisätietoja leiristä saa:

Jaakko Hietala jaakko.hietala(ät)openlight.fi

Riikka Nurmela nuoriso(ät)kohinaa.com

Nuorisoleiri
Kohinan Nuorisoleiri on tarkoitettu kaikille 10-17 vuotiaille vettä pelkäämättömille nuorille, jotka ovat vähänkin kiinnostuneita koskimelonnasta. Leirillä harjoitellaan perusmelontataitoja melomalla paljon virtaavassa vedessä. Leirille otetaan 10 leiriläistä.
Leiri alkaa perjantai-iltana klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 15:00 mennessä loppusiivousten jälkeen. Leirillä on hyvät ulkoiset puitteet tukikohdassamme Kontilla Kymijoen kosken partaalla. Nuorisoleirillä on järjestetty ruokahuolto Kohinan puolesta.
Nuorison jatkokurssi
Kohinan Nuorten jatkokurssi on tarkoitettu 14-17 vuotiaille omatoimisille nuorille, jotka ovat jo aikaisemmin aloittaneet melonnan ja haluavat kehittyä melonnassaan eteenpäin. Jatkokurssilla tähän on hyvä mahdollisuus kokeneiden kouluttajien ansiosta. Kurssilaiset melovat koskessa ja harjoittelevat erilaisia temppuja. Eskimokäännös olisi hyvä osata ennen kurssille tuloa. Kurssille otettaan 10 kurssilaista.
Kurssi alkaa lauantaina klo 10:00 ja päättyy sunnuntaina klo 15:00 loppusiivousten jälkeen. Kontilla on hyvät ulkoiset puitteet järjestää kursseja. Jatkokurssilla ei ole Kohinan puolesta järjestettyä ruokahuoltoa, vaan jokainen kurssilainen huolehtii itse omat eväät mukaansa. Kontilla on erinomainen keittiö ja iso jääkaappi.

Mukaan pääsee täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

 

Terveisin

Riikka Nurmela
Kohinan nuorisovastaava
p. 040-5647 405
nuoriso[ät]kohinaa.com